FORUM     AMBIENTonline     GO - Gradnja & Oprema     O nas

Nakup kuhinje v trgovini IKEA

Nakup kuhinje v trgovini IKEA

OdgovorNapisal/-a Berti Anžur » To maj 19, 2009 12:23 pm

Po kuhinjo nameravam iti v IKEO. Ali se izplača? Kak nasvet...?
Berti Anžur
 
Prispevkov: 5
Pridružen: To maj 19, 2009 12:19 pm

Re: Nakup kuhinje v trgovini IKEA

OdgovorNapisal/-a Alan Vinter » Sr maj 20, 2009 1:03 pm

Nam najbližje trgovine IKEA so v Italiji (Padova) in v Avstriji (Gradec, Celovec). Če si iz Ljubljane, potem je najbolje v Celovec, jaz pa sem predlani kuhinjo kupil v Gradcu, saj je tedaj v Celovcu še ni bilo. Pred tem sem obiskal Rutar, Dipo, Lesnino in en kup drugih ljubljanskih trgovin in spletnih strani. Na koncu sem se odločil, da večino opreme kupim v IKEI. Ker je bilo stanovanje za oddajo, nisem iskal prestiža, pač pa najcenejšo varianto pohištva, ki še vedno izgleda lepo. Za 1.400 € sem dobil luštno kuhinjico, z vsemi aparati torej vključno s hladilnikom, pečico in napo. Za ta denar bi jo dobil tudi pri nas, a je v nasprotju z našimi najcenejšimi noname gospodinjskimi aparati tukaj vključena bela tehnika znamke Whirlpool. Za ta denar bi pri nas dobil pohištvo iz najslabšega iverala in robno folijo, ki se komaj drži stranic. Vse fronte pohištva iz Ikee pa so furnirane, zaščitene z ABS robnimi nalimki in tudi sicer je pohištvo izdelano lepo in racionalno. Ni mi žal, da sem šel opremo kupiti v Avstrijo, saj sem za isti denar dobil višjo kakovost. Problem je samo, ker se pogosto zgodi, da česa nimajo na zalogi, potem pa moraš še enkrat gor ali pa koga prositi. Zelo pametno je, da že doma temeljito razmisliš, kaj boš rabil in si na spletni strani http://www.IKEA.at že vse pregledaš ter izbereš najbolj aktualne modele, saj se v nasprotnem v trgovini lahko izgubiš oz. ti zmanjka časa.
Alan Vinter
 
Prispevkov: 16
Pridružen: To maj 19, 2009 11:42 am

Re: Nakup kuhinje v trgovini IKEA

OdgovorNapisal/-a Fikilin » So sep 17, 2011 3:00 am

Pomoje se ti najbolj splača it kupit v italijo, mi smo jo kupili v italiji in smo bili dokaj veseli. Edino kar ti priporočam da si vzameš sabo enega, ki zna dobro italjansko, ki čene boš samo v veliki zmedi.
Tako smo se mi malo "zajebali" na kratko povedano ,... smo se kar dosti osmešli :> ,... Ma sej se da uštelat tudi čene,... ki tam res edino kar znajo je samo italjansko :>
Fikilin
 
Prispevkov: 1
Pridružen: So sep 17, 2011 2:20 amVrni se na Kuhinja in jedilnica

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron