FORUM     AMBIENTonline     GO - Gradnja & Oprema     O nas

RADO KRŠTINC - NE!!!

rastline, voda in bazeni, paviljoni, igrala, ute, vrtne ograje...

RADO KRŠTINC - NE!!!

OdgovorNapisal/-a slometa » To jan 03, 2012 9:47 pm

Žal sem se odločila za negativno propagando - za nekaj, kar sem običajno proti - vendar želim vsaj koga obvarovati pred neprijetnimi izkušnjami in izgubo denarja. Naročila sem vrtno hiško pri Radu Krštincu (www.leseni-objekti.si). Prišel je, pogledal in zmenila sva se za ceno. Plačala sem mu aro, nekaj je (kao) začel delati in nato s prepričljivim razlogom uspel, da sem mu dala še nekaj denarja.
Dela dejansko na črno, pogodba je sklenjena preko drugega podjetja (ker on ne more odpreti podjetja zaradi poškodovanih prstov). Vsakič, ko bi moral priti, je imel nek razlog. Ko sem ga spregledala, sem želela odstopiti od pogodbe, najprej je poskušal s starimi zgodbicami in vzbujanju usmiljenja ipd, potem pa je enostavno utihnil in ni odgovarjal na moje pozive. Kasneje sem izvedela, da je bila podobna zgodba pri znanki (ni mu bilo problema priti iz Novega mesta v Prlekijo), kasneje pa tudi, da ti dve zgodbi nista osamljeni. Pred kratkim sem celo našla oddajo Posebna ponudba iz leta 2010, ki je obravnavala njegov primer! A ga tudi to ni ustavilo.
Človek je očitno totalno brezvesten in zlahka izkorišča pridobljeno zaupanje ljudi. Tako niti nimam slabega občutka, ko - po resnici - svarim pred tem obrtnikom.
slometa
 
Prispevkov: 1
Pridružen: To jan 03, 2012 9:10 pm

Vrni se na Vrt

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron